nadasdkeramia.hu | Telefon: 06 28 503 260 /128 | Fax: 06 28 404 717

Magyar (hu) letöltések oldaltérkép

Logo
Tulipános csempe - részlet

Aktuális híreink

Aktuális hírek

Állandó rovatFriss hírek

Sajtóközlemény
2014 december 31.
Hátrányos helyzetű munkavállalók integrációja a zenx Kft.-nél

A ZenX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 40,58 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott GOP-2013-3.5.1-12/C azonosító számú pályázati kiírásán belül. A 80 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházás 50 %-os támogatás mellett valósult meg, géppark bővítése céljából.

A ZenX Kft. 2005 márciusában alakult budapesti székhellyel. Kezdetben elsősorban számítástechnikai szolgáltatásokat nyújtott. Az Alapítók 2009-ben a Kft-t eladták. Az új tulajdonosok szakmai múltjának megfelelően a Kft. profilt váltott. Kerámiákkal, ezen belül tűzálló és hőálló kerámiákkal; először kereskedelemmel, majd gyártással foglalkozott. 2010-től a tevékenység folyamatosan bővül a kereskedelem felől a gyártás irányába.
Beruházás kezdetén céljuk volt a termékek árának leszorítása mellett egyenletes minőség és az aktuális trendeknek megfelelő esztétikai megjelenés biztosítása. A raktározási és logisztikai költségek csökkentése érdekében szűkített, de a piac számára még megfelelő forma- és színválasztékkal állunk megrendelőik rendelkezésére. Ezen célok eléréshez jelen projekt keretében beszerzett - alábbi - eszközök jelentették a megoldást:

 • 9 db (teljesítmény szabályzós elektronikával felszerelt) elektromos égető kemence
 • 1 db gázüzemű forrólevegő generátor
 • 1 db daruállvány

A fejlesztés eredményeként folyamatosan emelkedik az árbevételük, javulnak az eredményeik, így nő a versenyképességük, mely által munkahelyeket tudnak teremteni egy társadalmi szempontból is hátrányos helyzetű kistérségben.
Az új gépekkel nagyobb kapacitás miatt, nagyságrendekkel több munkát és biztonságosabban tudnak elvégezni, mint korábban. Ennek eredményeként növekedett a hatékonyság (rövidebb határidők, jobban tervezhető kapacitások).
Sajtóközlemény ZenX (PDF)Új szín!
2014 január 27.
Elkészült a hatodik Nádasdkerámia szín, egy fényes beige árnyalat prototípusa. Bemutatása február hónapban esedékes és március hónaptól rendelhető.


Új képekkel bővült a cserépkályha galéria
2011. Január 31. A cserépkályhák menüpontban megtekintheti az új cserépkályha képeinket. Amennyiben az Ön is szeretné, hogy cserépkályháját megmutassuk a galériában, kérjük küldje el a képet.
Néhány tanács a cserépkályha lefotózásához.

 • 1. Soha ne akkor fényképezzük le amikor rásüt a nap, ha süt a nap akkor, amikor fotózni szeretnénk, akkor húzzúk be a sötétítőfüggönyt. Tudni kell, hogy amilyen színű a függöny olyan színű lesz a kályha is.
 • 2. lehetőleg ne szemből, hanem egy kicsit oldalról és derékmagasságból fényképezzük le. Ehhez féltérdre kell ereszkednünk.
 • 3. Ha egy mód van rá ne az építés után fényképezzük le a kályhát, hanem egy 2-3 hónap múlva kérjük meg a tulajdonost, hogy engedje meg a fényképezést. Hozzátehetjük, hogy a gyártó Internet oldalára szánja a képet, ekkor valószínűsíthető egy kis rendrakás is.
 • 4. A kályhát soha ne úgy állítsuk be a fényképezőgép nézőkéjén, hogy a kályha vagy kandalló alja és a tetje érintse a kép széleit. Az objektív torzít és a felső és az alsó részen "elgörbülhet" a kályha képe. Inkább távolabbról fényképezzük le. Nyomtatáskor rá láhet közelíteni, ha közeli képet szeretnénk nyomtatni.

Elkészült a szerkezeti rajzos prospektus
2011. Január 31-től a letöltések menüpontban elérhetővé vált a szerkezeti rajzokat tartalmazó prospektusunk. A prospektus bármilyen nyomtatón kinyomtatható. A kályhacsempék rajzait tartalmazó prospektus fekete-fehér rajzokat tartalmaz.


Új Nádasdkerámia prospektus
2011. január 28-án elkészült a Nádasdkerámia legújabb színes prospektusa. A prospektus kibővítettük, mert a termékskála is növekedett. Új termékeink:

 • Nádasdi sima sarok 0,5 - NSS
 • Nádasdi íves sima - NIS
 • Nádasdi sima sarok 1,5 - NSS 1,5
 • Nádasdi takaró rumpf nélkül - NT Rn
 • Nádasdi takaró rumpf nélkül csiszolva - NT RnC.

A prospektust a letöltések menüpontban lehet letölteni. A prospketus mérete 315 mm × 297 mm.


Figyelem a csempe nevek megváltoztak!
2011. január 5-én megváltoztattuk az Nádasdkermia kályhacsempéinek a nevét. Az eddigi "E" előtag helyett "N" előtaggal írjuk a csempék jelét. A termék neve Egyszerégetettről Nádasdira változik.


Nádasdkerámia színminták
2011. január 5-én elkészült a Nádasdkerámia színmintája. A színminta, egy Nádasdi kapus csempe kicsinyített változata. A színminták már rendelhetőek. A színminták megtekinthetőek a színválaszték menüpont alatt.


Kálhyaépítők figyelem!
A cserépkályha menüpont alá szeretnénk egy változatos képgalériát megjeleníteni. Ehhez minél több borsodnádasdi kapus csempéből készült cserépkályhákat képeit várjuk. Amennyiben elküldni nekünk e-mailben a cserépkályháról a képet, akor azt névvel és egy elérhetőséggel felrakjuk a cserépkályha menüpont alá. A képekre egy évszámot és a szerzői jogra való figyelmezetőszöveget is elhelyezünk. Jelenleg a cserépkályhák egymás alatt, előre meghatározott sorrendben jelennek meg. A későbbieknek szín szerint csoportosítva véletlenszerűen jelennek majd meg.
Ha szeretné megmutatni kályháit akkor küldjön e-mail vagy levelet a következő tartalmakkal a Levélcím e-mail címre:

 • 1. Bemutatandó cserépkályhák képei (maximum 3-4 db) a kép mérete ne legyen kisebb 640×480 képpontán (pixelnél).
 • 2. Megjelenítendő név, egy elérhetőség (telefon, eémail vagy Internet)
 • 3. A cserépkályhák mellett megjelenítendő szöveg. 1 képhez maximálisan 750 karater használható fel.

Tekintse meg eddig a felrakott cserépkályha fotókat. Kattintson ide a fotók megjelenítéséhez!
2010.05.18.


Selyem vörösbarna
2010. júniustól selyem vörösbarna színben is lehet rendelni a kályhacsempéinket.


Két új termék
2010. január 18-tól két új termékkel bővült a kályhacsempe kínálatunk: EPS 135 és ETLS 135. Mindkét termék 135 fokos sarokcsempe. Kérésre szívesen küldünk mintapéldányt. Mintapéldány igényét kérjük e-mailben, vagy faxon jelezze.


Az oldalon lévő kálhyaképek jogvédettek. Mielőtt fel szeretné használni a képeket saját oldalán, kérem érdeklődjön annak felhasználhatóságáról.
Minden jog fenntartva! © 2009 - ZenX Kft. (utolsó módosítás: 2014.01.27.)