nadasdkeramia.hu | Telefon: 06 28 503 260 /128 | Fax: 06 28 404 717

Magyar (hu) letöltések oldaltérkép

Logo
Tulipános csempe - részlet

Oldaltérkép

Oldaltérkép

Bemutatkozás: 25 éve működik kályhacsempegyárunk, kb 150 kandallóépítő és kályhás használja a csempéinket Magyarországon.

Kályhacsempék: A kályhacsempéink általános jellemzőiről: a kályhacsempe méretek, Minőségi tanusítvány, képek a csempékről, csempe árlista

Színválaszték: Fazekas mázak a tradícionális kályhaformához, a modern stílusok kedvelőinek pedig ajánljuk a selyemfényű bézs csempeszínt, amely illeszkedik a házban található bútorok színéhez. Újdonság 2010 júniusától: selyemfényű vörösesbarna máz!

Cserépkályhák: menü rövid leírás

Kapcsolat: A kályhacsempét gyártó cég neve, címe, telefon- és faxszáma, e-mail elérhetősége, ahová elsősorban megrendeléseiket várjuk, de fogadjuk érdeklődőink kérdéseit a kályhákról, a csempegyártásról, a kályhaépítésről és észrevételeiket kályhákkal, csempékkel, mázakkal kapcsolatban.

A kerámia története: A XI- XIII. századi kemencékből alakultak ki az első cserépkályhák, a XIX. századra páratlanul gazdag hazai kályhaépítő hagyomány jött létre, a múlt század végén újból fellendült a csempegyártás, a cserépkályhákkal és a csempekandallókkal kapcsolatos megnövekedett igényének kielégítésére.

Hírek: Aktuális hírek, általános tájékoztatás, újdonságok.

Letöltések: Megtekinthetőek katalógusunk a csempék fotóival, csempeárak a lakossági árlistán és a megrendelőlap kályhacsempék igényléséhez.

Az oldalon lévő kálhyaképek jogvédettek. Mielőtt fel szeretné használni a képeket saját oldalán, kérem érdeklődjön annak felhasználhatóságáról.
Minden jog fenntartva! © 2009 - ZenX Kft. (utolsó módosítás: 2014.01.27.)