nadasdkeramia.hu | Telefon: 06 28 503 260 /128 | Fax: 06 28 404 717

Magyar (hu) letöltések oldaltérkép

Logo
Keverő

Kedves olvasó, elsődleges célja a gyűjteményünknek, hogy pontos információkat, összehasonlításokat kapjon a cserépkályha használatáról, előnyeiről-hátrányairól.
Az oldalon megtalálhatja a különböző magazinokban megjelent írásainkat, javaslatainkat. Továbbá olyan könyveket szeretnénk bemutatni ebben a menüpontban, amelyek segítségül szolgálnak, mind a kályhaépítéshez, mind a megfelelő fűtőberendezés kiválasztásához. Központi témánk a fűtésre fordított energiafelhasználás csökkentése és az Eruópai Uniós szabványoknak, céloknak a bemutatása, azaz a modern jövő bemutatása.

Reméljük hasznos lesz a könyvespolcunk és segítünk a felmerült és eddig meg nem válaszolatlan kérdésekben. Ha bármilyen konkrét kérdése van, amire nem találja a választ, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban és írja meg kérdését.

Kandallók építése - Cser kiadó

Bernd Grützmacher: Kandallók építése

Téli estéken a kandallóban lobogó tűz utánozhatatlan hangulatot teremt! A kandalló azonban több mint látványos hangulati elem: olyan hőforrás, amelyet megújuló energiahordozókkal üzemeltethetünk, és a mai korszerű technológiáknak köszönhetően alkalmas akár az egész ház fűtésére is. A számos színes képpel illusztrált, az építés folyamatát lépésről lépésre bemutató könyvben az építtetők és a szakemberek egyaránt sok hasznos információt találnak.

CSER Kiadó    www.cserkiado.hu   Ár: 4995 Ft

Cserepkalyhak építése - Cser kiadó

Bernd Grützmacher: Cserépkályhák építése

A cserépkályha nemcsak a szemnek kellemes és tetszetős hőforrás, de napjainkban, az egyre dráguló energiaárak és a környezeti problémák okán ökológiai szempontból is figyelmet érdemel. A könyv részletesen, lépésről lépésre mutatja be a kályhák építését, és kiválóan szemlélteti azt a technológiai fejlődést, amelynek köszönhetően a cserépkályhával akár az egész ház fűtését és melegvíz-ellátását is megoldhatjuk

CSER Kiadó    www.cserkiado.hu   Ár: 4998 Ft

Az oldalon lévő kálhyaképek jogvédettek. Mielőtt fel szeretné használni a képeket saját oldalán, kérem érdeklődjön annak felhasználhatóságáról.
Minden jog fenntartva! © 2009 - ZenX Kft. (utolsó módosítás: 2014.01.27.)